Wednesday, 12 September 2012

Sempat Bergigammm!

Assalamualaikum Uoolsss..

terase macam kejap je dah nak hampir habis syawal.. penat dok pulun nak raya rumah orang, nak penuhi mane-mane jemputan rumah terbuka bagai.. bila dah penuh jemputan, maka kerisauan mula datang, mane ke tidaknye melantak je kejanya kan..kot bulan puasa turun 2 atau 3 kg tapi bulan raya naik sampai 4 ke 5 kg.. tak ke haru tuu! bjau raya dahla ngam-ngam body je.. Hampir setiap hari la saya dok check berat. Alhamdulillah, masih menten..

dalam dok bizi eratkan silaturrahim, dok bizi menternak lemak, sempat juge saya dan kekasih hati bergambar sana sini.. siap mintak adik kesayangan tolong jadi photog lagik! dah ke memang bidang die, saya pulun gune die jelaa..Tapi, bila sampai di tempat kejadian, kekasih hati saya pulak yang suke nak tolong shoot kami adik beradik nih. haihlaa! memang la kami adik beradik ni kuat gigammm! kalau boleh setiap hari pun nak bergigam ehh!


Lovely sista..

 Wif sista again..

Nampak sikit tinggikan?

OMG!!

Hubby & Wifey..

Opps! Sikit-sikit masukkan cukupla ye.. nak tengok lebih boleh ke facebook saya ye..


p/s *terima kasih kawan-kawan sudi kunjung kesini*

4 comments:

Tina Othman said...

amboi farah

kemain lg bergigam ye

hari2 check berat, kita ni tak berani pun nak tgk timbang haha sebab .....

FARAH deeb said...

Owh baru ku tau gigam tu ape kui kui kui...
My latest Entry :)
Jamuan Ghayer Opis Tahun

Ni

Cik Puan Izan✿ said...

happynya korang... :)

IntaNBerliaN said...

gambar last tu, sweet sgt! :-)

Sempat Bergigammm!

Assalamualaikum Uoolsss..

terase macam kejap je dah nak hampir habis syawal.. penat dok pulun nak raya rumah orang, nak penuhi mane-mane jemputan rumah terbuka bagai.. bila dah penuh jemputan, maka kerisauan mula datang, mane ke tidaknye melantak je kejanya kan..kot bulan puasa turun 2 atau 3 kg tapi bulan raya naik sampai 4 ke 5 kg.. tak ke haru tuu! bjau raya dahla ngam-ngam body je.. Hampir setiap hari la saya dok check berat. Alhamdulillah, masih menten..

dalam dok bizi eratkan silaturrahim, dok bizi menternak lemak, sempat juge saya dan kekasih hati bergambar sana sini.. siap mintak adik kesayangan tolong jadi photog lagik! dah ke memang bidang die, saya pulun gune die jelaa..Tapi, bila sampai di tempat kejadian, kekasih hati saya pulak yang suke nak tolong shoot kami adik beradik nih. haihlaa! memang la kami adik beradik ni kuat gigammm! kalau boleh setiap hari pun nak bergigam ehh!


Lovely sista..

 Wif sista again..

Nampak sikit tinggikan?

OMG!!

Hubby & Wifey..

Opps! Sikit-sikit masukkan cukupla ye.. nak tengok lebih boleh ke facebook saya ye..


p/s *terima kasih kawan-kawan sudi kunjung kesini*

4 comments:

Tina Othman said...

amboi farah

kemain lg bergigam ye

hari2 check berat, kita ni tak berani pun nak tgk timbang haha sebab .....

FARAH deeb said...

Owh baru ku tau gigam tu ape kui kui kui...
My latest Entry :)
Jamuan Ghayer Opis Tahun

Ni

Cik Puan Izan✿ said...

happynya korang... :)

IntaNBerliaN said...

gambar last tu, sweet sgt! :-)