Sunday, 1 April 2012

Selamat Datang April...

Assalamualaikum...


Macam tidak percaya sahaja sekarang sudah pun masuk bulan April.. Selamat tinggal Mac yang sangat sibuk dan selamat datang untuk April.. Harapnya April ni akan baik-baik sahaja untuk saya..

Setiap kali masuk sahaja bulan April, pasti saya akan terfikir-fikir.. Nak tahu sebab apa? Sebab pada bulan April saya perlu keluarkan duit lebih dari biasa..masih lagi terfikir-fikir apa hadiah yang perlu dibeli untuk ulangtahun kelahiran En Hubby juga anniversary kami..Dalam kesibukkan dengan kerja sekarang, masih tak boleh nak fikir sesuatu yang best untuk hari-hari itu..

Pejam celik pejam celik, hari tu pasti tiba.. tapi, satu apapun tak rancang lagi.. agaknya memang idea tu akan dapat last minute kot..agak-agaknya apa lah yang boleh dibeli untuk En Hubby ni..Kalau ditanya pada En Hubby, sudah tentu katanya tak perlu apa-apapun.. Itu adalah ayat standard nyaa...:) Tak kisahla apa pun jawapan En Hubby, yang penting saya tetap nak bagi sesuatu juga.. bukan selalu kan...

p/s* Harapnya dapat idea last minute..:)

16 comments:

shiema sufian said...

Birthday Shiema pon april (:

Farah Shamsudin said...

Shiema: ye ke? jomla sharing.. nak beli ape dear? farah tak tahulaa..xde idea.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

anniversary akak april juga :)

hadiah org lelaki ni susahkan..

Farah Shamsudin said...

kak Rina: eh? yeke? ramai la ye celebrate anniversary.. penat nak pikir kak..ntah ape nak bagii.

Mama Likha said...

esok lusa bday hubby kita... semua kita dh ready... hehe tgu masa je cant wait ! ...


farah pun nti curi2 ms utk bday hubby yer... sure beliau akan hargai apa yg dilakukan oleh wifey tecinta :)

Farah Shamsudin said...

Mama Likha: Sebintang la dengan En Hubby ku ye? ala, sharing la dear.. buntu laa..

shark said...

bulan 4 besday mak dan ayah saya..:)

Farah Shamsudin said...

Shark: Besday abah saya jua..:) hehehe...

Tina Othman said...

wah bestnya nak celebrate anniversary

whitecappuccino said...

cepatnya masa berlalu..

Farah Shamsudin said...

Tina Othman: Takde preparation pun lagi dear..

White: itula kan..

Puan Kutu said...

dh dpt ke hadiah last minitnya?org lelaki nie ssh gak nak cari hadiah sesuai kan..

aTy _faRed~ said...

eerrr..dah masuk April makne nyer EDD bersalin dah semakin hampir..!! nebes..:)

Farah Shamsudin said...

Pn Kutu: lum dapat la lagi kak.. saya yang tgh berfikir nak bagi ape nii..

Aty syg: Semoga segalanya dipermudahkan syg..

Mama Likha said...

asik kacau farah jer, tgk2 zte sndiri lupa bday asben hhhihi. nyanyuk btul lah mama Likha ni...

farah.. cpt btulkan masa ni... dh msuk april pun.. jp lg tup2 puasa, pastu raya..., pastu nk msuk thn baru dah.. hurmmmm

Farah Shamsudin said...

Mama Likha: ha! Tuela.. dok usik kite.. tapi xpe, yang penting ade juge surprise kan dear?

Selamat Datang April...

Assalamualaikum...


Macam tidak percaya sahaja sekarang sudah pun masuk bulan April.. Selamat tinggal Mac yang sangat sibuk dan selamat datang untuk April.. Harapnya April ni akan baik-baik sahaja untuk saya..

Setiap kali masuk sahaja bulan April, pasti saya akan terfikir-fikir.. Nak tahu sebab apa? Sebab pada bulan April saya perlu keluarkan duit lebih dari biasa..masih lagi terfikir-fikir apa hadiah yang perlu dibeli untuk ulangtahun kelahiran En Hubby juga anniversary kami..Dalam kesibukkan dengan kerja sekarang, masih tak boleh nak fikir sesuatu yang best untuk hari-hari itu..

Pejam celik pejam celik, hari tu pasti tiba.. tapi, satu apapun tak rancang lagi.. agaknya memang idea tu akan dapat last minute kot..agak-agaknya apa lah yang boleh dibeli untuk En Hubby ni..Kalau ditanya pada En Hubby, sudah tentu katanya tak perlu apa-apapun.. Itu adalah ayat standard nyaa...:) Tak kisahla apa pun jawapan En Hubby, yang penting saya tetap nak bagi sesuatu juga.. bukan selalu kan...

p/s* Harapnya dapat idea last minute..:)

16 comments:

shiema sufian said...

Birthday Shiema pon april (:

Farah Shamsudin said...

Shiema: ye ke? jomla sharing.. nak beli ape dear? farah tak tahulaa..xde idea.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

anniversary akak april juga :)

hadiah org lelaki ni susahkan..

Farah Shamsudin said...

kak Rina: eh? yeke? ramai la ye celebrate anniversary.. penat nak pikir kak..ntah ape nak bagii.

Mama Likha said...

esok lusa bday hubby kita... semua kita dh ready... hehe tgu masa je cant wait ! ...


farah pun nti curi2 ms utk bday hubby yer... sure beliau akan hargai apa yg dilakukan oleh wifey tecinta :)

Farah Shamsudin said...

Mama Likha: Sebintang la dengan En Hubby ku ye? ala, sharing la dear.. buntu laa..

shark said...

bulan 4 besday mak dan ayah saya..:)

Farah Shamsudin said...

Shark: Besday abah saya jua..:) hehehe...

Tina Othman said...

wah bestnya nak celebrate anniversary

whitecappuccino said...

cepatnya masa berlalu..

Farah Shamsudin said...

Tina Othman: Takde preparation pun lagi dear..

White: itula kan..

Puan Kutu said...

dh dpt ke hadiah last minitnya?org lelaki nie ssh gak nak cari hadiah sesuai kan..

aTy _faRed~ said...

eerrr..dah masuk April makne nyer EDD bersalin dah semakin hampir..!! nebes..:)

Farah Shamsudin said...

Pn Kutu: lum dapat la lagi kak.. saya yang tgh berfikir nak bagi ape nii..

Aty syg: Semoga segalanya dipermudahkan syg..

Mama Likha said...

asik kacau farah jer, tgk2 zte sndiri lupa bday asben hhhihi. nyanyuk btul lah mama Likha ni...

farah.. cpt btulkan masa ni... dh msuk april pun.. jp lg tup2 puasa, pastu raya..., pastu nk msuk thn baru dah.. hurmmmm

Farah Shamsudin said...

Mama Likha: ha! Tuela.. dok usik kite.. tapi xpe, yang penting ade juge surprise kan dear?