Tuesday, 27 March 2012

Yummy!! Burger Bakar..

Assalamualaikum...


Sedap wooo! tapi tak sanggup nak que panjang je...

9 comments:

LELAKI INI said...

sedpnya!

cik najihah said...

yummy...sedapnya

Mama Likha said...

dh lama tk baca entry farah yg mcmni :)

Puan Kutu said...

sedap..klu tak sanggup q,bakar sendiri kt rumah.hiks..

anitadiana said...

sedapnya ..kat mana ada jual ne...

Farah Shamsudin said...

Lelaki ini: memang sedap!

Najihah: memang sedap dearr..

Mama Likha: hehehe.. kan?

Pn Kutu: saya pulak takde masa nak bakar kat rumah..:)

Kak Ita: kat Wangsamaju kak..mmg sedap.

Cikpuan rara said...

popular kan beger ni.

dapurCikWan said...

yummy! jom jengok2 resepi blog CW =)

Mama Likha said...

sedap sngguh ke farah? lately ni byk zte jumpa org post and share psl burger bakar wangsa maju ni... must try ni... tp tkthu mana tmpt die huhu...

Yummy!! Burger Bakar..

Assalamualaikum...


Sedap wooo! tapi tak sanggup nak que panjang je...

9 comments:

LELAKI INI said...

sedpnya!

cik najihah said...

yummy...sedapnya

Mama Likha said...

dh lama tk baca entry farah yg mcmni :)

Puan Kutu said...

sedap..klu tak sanggup q,bakar sendiri kt rumah.hiks..

anitadiana said...

sedapnya ..kat mana ada jual ne...

Farah Shamsudin said...

Lelaki ini: memang sedap!

Najihah: memang sedap dearr..

Mama Likha: hehehe.. kan?

Pn Kutu: saya pulak takde masa nak bakar kat rumah..:)

Kak Ita: kat Wangsamaju kak..mmg sedap.

Cikpuan rara said...

popular kan beger ni.

dapurCikWan said...

yummy! jom jengok2 resepi blog CW =)

Mama Likha said...

sedap sngguh ke farah? lately ni byk zte jumpa org post and share psl burger bakar wangsa maju ni... must try ni... tp tkthu mana tmpt die huhu...