Monday, 4 February 2013

Alhamdulillah, masih ok..:)

Assalamualaikum Uollss!

Skang ni nak update blog pun macam malas, nak kata tak cukup masa tu sebenarnya bole je curi masa kan.. tapi ntahla apa yang disibukkan pun tak pasti. 

Sepanjang preggy ni, alhamdulillah tiade alahan. Memula dulu ada juga demam on off, tapi masih ok. Takdela terok mana. Agaknya baby ni tau mummy die bizi sangat menguruskan daddynye yang masih belum sihat sepenuhnya.  Dah masuk 2nd trimester masih ok. Cume sometimes bila berjalan banyak tu mula la nak sakit kat ari-ari ni. Badan pun mudah letih, nafas pun macam dah tak cukup..:) Tapi takpe, sebab dah tahu ada baby dalam tummy kan.. Bab selera makan pula, memang agak kurang. Tak tahu nak makan apa. Selera memang tiada. Tapi memang kena makan juga. Kesian kat baby tak cukup zat kan. Tapi tula, mummy nye macam tak lalu. Yang peliknya, En hubby yang kuat makan skang ni, die juga yang kena selesema terok.. hihi.. agaknye terkena tempias kot..

Kini suka tengok gambar-gambar baby comel. Geram je tengok! rasa macam nak kunyah-kunyah pipi gebu tuu. Agaknya kalau anak sendiri mana mau nak kunyah gitu kan.. hihi..!  Terasa cepat je masa berlalu. Lebih kurang 5 bulan lagi nak jumpa baby yang dikandung ni.. Macam-macam perasaan ada. Semoga semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan..Aminn..


p/s * terima kasih ye sudi singgah sini *

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

seronok kannn :)

red jambu said...

insyallah.. semoga dipermudahkan segala pekerjaan sis.. :)

Little world said...

Amin..moga cepat bertenaga..:)

whitecappuccino said...

semoga sihat ibu dan baby ya

Alhamdulillah, masih ok..:)

Assalamualaikum Uollss!

Skang ni nak update blog pun macam malas, nak kata tak cukup masa tu sebenarnya bole je curi masa kan.. tapi ntahla apa yang disibukkan pun tak pasti. 

Sepanjang preggy ni, alhamdulillah tiade alahan. Memula dulu ada juga demam on off, tapi masih ok. Takdela terok mana. Agaknya baby ni tau mummy die bizi sangat menguruskan daddynye yang masih belum sihat sepenuhnya.  Dah masuk 2nd trimester masih ok. Cume sometimes bila berjalan banyak tu mula la nak sakit kat ari-ari ni. Badan pun mudah letih, nafas pun macam dah tak cukup..:) Tapi takpe, sebab dah tahu ada baby dalam tummy kan.. Bab selera makan pula, memang agak kurang. Tak tahu nak makan apa. Selera memang tiada. Tapi memang kena makan juga. Kesian kat baby tak cukup zat kan. Tapi tula, mummy nye macam tak lalu. Yang peliknya, En hubby yang kuat makan skang ni, die juga yang kena selesema terok.. hihi.. agaknye terkena tempias kot..

Kini suka tengok gambar-gambar baby comel. Geram je tengok! rasa macam nak kunyah-kunyah pipi gebu tuu. Agaknya kalau anak sendiri mana mau nak kunyah gitu kan.. hihi..!  Terasa cepat je masa berlalu. Lebih kurang 5 bulan lagi nak jumpa baby yang dikandung ni.. Macam-macam perasaan ada. Semoga semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan..Aminn..


p/s * terima kasih ye sudi singgah sini *

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

seronok kannn :)

red jambu said...

insyallah.. semoga dipermudahkan segala pekerjaan sis.. :)

Little world said...

Amin..moga cepat bertenaga..:)

whitecappuccino said...

semoga sihat ibu dan baby ya