Wednesday, 8 February 2012

Jomlah Cuci Mata!

Assalamualaikum..

Fuh.. fuh! dah agak bersawang juga blog ni.. tengoklah, untuk bulan ini hanya baru dua entri je yang saya posting.. entah mana hilangnya mood nak menulis kan..nak menulis juga perlukan mood kan.. kalau tak semua pun tak jadi..

Entri kali ni nak mintak kawan-kawan jalan cuci mata kat blog ni..memang best cuci mata ni kan.. kot ada yang berminat.. sebenarnya tuan punya blog ni ada kena mengena dengan saya.. oleh itu saya pun membantu mana yang patut sahaja kan.. tak salah bantu membantu kan..kat blog ni macam-macam ada. Harga pun rasanya jauh lebih murah dari yang lain. Jom tengok... 

Laman blog        : http://a-agcservices.blogspot.com/ 
Untuk facebook : http://www.facebook.com/AAGCS
                           (Jom like page ni ramai-ramai)

Lastly, terima kasih di atas sokongan kawan-kawan..:)

7 comments:

Khuzrin Kamarudin said...

Nanti promote kat kengkawan. hahaha.

Farah Shamsudin said...

Khuzrin: ha! sila2..dialu-alukan..

Iskandar Shah said...

mcm mana buat widget follow twitter tu ya? :)

F.A.R.A.H. deeb said...

Wahhh lame tak cuci habuk ye hahaha...

Ummi Alesya Sofea said...

cuci mata sampai naik juling dah mata ni,hik3x.. :)

Puan Kutu said...

dah lama carik ilham,msti byk idea tu.hehe..

anitadiana said...

juling mata kak ita fara..wahhhh..blog farah dah lain lah..nice-nice

Jomlah Cuci Mata!

Assalamualaikum..

Fuh.. fuh! dah agak bersawang juga blog ni.. tengoklah, untuk bulan ini hanya baru dua entri je yang saya posting.. entah mana hilangnya mood nak menulis kan..nak menulis juga perlukan mood kan.. kalau tak semua pun tak jadi..

Entri kali ni nak mintak kawan-kawan jalan cuci mata kat blog ni..memang best cuci mata ni kan.. kot ada yang berminat.. sebenarnya tuan punya blog ni ada kena mengena dengan saya.. oleh itu saya pun membantu mana yang patut sahaja kan.. tak salah bantu membantu kan..kat blog ni macam-macam ada. Harga pun rasanya jauh lebih murah dari yang lain. Jom tengok... 

Laman blog        : http://a-agcservices.blogspot.com/ 
Untuk facebook : http://www.facebook.com/AAGCS
                           (Jom like page ni ramai-ramai)

Lastly, terima kasih di atas sokongan kawan-kawan..:)

7 comments:

Khuzrin Kamarudin said...

Nanti promote kat kengkawan. hahaha.

Farah Shamsudin said...

Khuzrin: ha! sila2..dialu-alukan..

Iskandar Shah said...

mcm mana buat widget follow twitter tu ya? :)

F.A.R.A.H. deeb said...

Wahhh lame tak cuci habuk ye hahaha...

Ummi Alesya Sofea said...

cuci mata sampai naik juling dah mata ni,hik3x.. :)

Puan Kutu said...

dah lama carik ilham,msti byk idea tu.hehe..

anitadiana said...

juling mata kak ita fara..wahhhh..blog farah dah lain lah..nice-nice