Thursday, 8 September 2011

Setelah Sekian Lama...

Assalamualaikum Semua..

Genap sudah hampir dua minggu saya tidak mengetuk keybord.. Sebelum bercuti raya hari tu, memang saya sibuk dengan kerja-kerja yang perlu diselesaikan sebelum bercuti sakan. Sekarang pula, dah mulakan kerja semula.. Rasanya belum terlambat lagi untuk saya ucapkan Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin buat semua yang mengenali diri saya ini.. Maafkanlah saya sekiranya ada terkasar bahasa atau tindakan yang sengaja atau tidak disengajakan..

Sepanjang raya ni, selera saya sangat kurang.. Ditambah pula lagi saya terkena cerry berry di kampung.. tak tahu apa yang salah makan, tapi memang sampai rasa lembik je! sehingga kini selera terus hilang.. Maka disebabkan itu, secara tidak semena-mena berat semakin turun dengan jayanya! tanpa perlu berdiett..:) 

Kini saya sedang mengembalikan semula selera makan..Adalah sangat rugikan sekiranya selera terus hilang.. Memang hilang semua nikmat raya.. ( sebenarnya nikmat makan ).



p/s* Dah lama sangat tak mengetuk keyboard, terus jadi blur tak tahu nak mula dari mana.. Masih lagi mencari mood untuk menulis disini*

10 comments:

Tina Othman said...

akhirnya

Fizalinolie said...

Hehehe.... Setelah sekian lama kan... Akhirnya.

Puan Kutu said...

hehe klu lama2 tak update mood pun sudah hilang,macam sy juga.tu yg paksa diri buat entri jugak.haha..

Fitri Senin said...

selamat hari raya farah

Kak Aya said...

betul, bila lama tak update blog, sendiri akan hilang punca, nak update apa pun tak tau dah..

anitadiana said...

selamat hari raya farah..lama dah jenguk blog farah..sihat ke...?

teratai said...

selamat hari raya farah,jga kesihatan supaya kembali bertenaga!

anitadiana said...

asalamuaikum fara..

kak ita nak tanya sikit..semalam ada gi ppum tak...semalam kak ita gi ppum..nampak mcm fara dan hubby aje..nak tegur takut salah org...he..he

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah!

▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬
♫♪ GOOD MORNING ♫♪
▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬

*happy blogging*

╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.BLOGGING

From ♥ weiyda!

Wanita2u said...

Salam mesra. :) Kak Fash nak ajak lawati www.portalwanita2u.blogspot.com.

Dapatkan juga update di sana setiap masa. Jom suggest this blogshop pada kawan² juga ya. :)

Pelbagai produk kecantikan & kesihatan ada di sana. Recommended products - Sabun Pelangsingan Badan, Sabun Payudara, Herba Dara Semula, Krim Manjakani, Jus Asmaranita, Jus Bidadari, Minuman Super Maxx 5+1. :)


Kini terdapat Promosi Istimewa : Tawaran Hangat : Pakej Bajet Istimewa

Setelah Sekian Lama...

Assalamualaikum Semua..

Genap sudah hampir dua minggu saya tidak mengetuk keybord.. Sebelum bercuti raya hari tu, memang saya sibuk dengan kerja-kerja yang perlu diselesaikan sebelum bercuti sakan. Sekarang pula, dah mulakan kerja semula.. Rasanya belum terlambat lagi untuk saya ucapkan Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin buat semua yang mengenali diri saya ini.. Maafkanlah saya sekiranya ada terkasar bahasa atau tindakan yang sengaja atau tidak disengajakan..

Sepanjang raya ni, selera saya sangat kurang.. Ditambah pula lagi saya terkena cerry berry di kampung.. tak tahu apa yang salah makan, tapi memang sampai rasa lembik je! sehingga kini selera terus hilang.. Maka disebabkan itu, secara tidak semena-mena berat semakin turun dengan jayanya! tanpa perlu berdiett..:) 

Kini saya sedang mengembalikan semula selera makan..Adalah sangat rugikan sekiranya selera terus hilang.. Memang hilang semua nikmat raya.. ( sebenarnya nikmat makan ).



p/s* Dah lama sangat tak mengetuk keyboard, terus jadi blur tak tahu nak mula dari mana.. Masih lagi mencari mood untuk menulis disini*

10 comments:

Tina Othman said...

akhirnya

Fizalinolie said...

Hehehe.... Setelah sekian lama kan... Akhirnya.

Puan Kutu said...

hehe klu lama2 tak update mood pun sudah hilang,macam sy juga.tu yg paksa diri buat entri jugak.haha..

Fitri Senin said...

selamat hari raya farah

Kak Aya said...

betul, bila lama tak update blog, sendiri akan hilang punca, nak update apa pun tak tau dah..

anitadiana said...

selamat hari raya farah..lama dah jenguk blog farah..sihat ke...?

teratai said...

selamat hari raya farah,jga kesihatan supaya kembali bertenaga!

anitadiana said...

asalamuaikum fara..

kak ita nak tanya sikit..semalam ada gi ppum tak...semalam kak ita gi ppum..nampak mcm fara dan hubby aje..nak tegur takut salah org...he..he

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah!

▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬
♫♪ GOOD MORNING ♫♪
▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬

*happy blogging*

╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.BLOGGING

From ♥ weiyda!

Wanita2u said...

Salam mesra. :) Kak Fash nak ajak lawati www.portalwanita2u.blogspot.com.

Dapatkan juga update di sana setiap masa. Jom suggest this blogshop pada kawan² juga ya. :)

Pelbagai produk kecantikan & kesihatan ada di sana. Recommended products - Sabun Pelangsingan Badan, Sabun Payudara, Herba Dara Semula, Krim Manjakani, Jus Asmaranita, Jus Bidadari, Minuman Super Maxx 5+1. :)


Kini terdapat Promosi Istimewa : Tawaran Hangat : Pakej Bajet Istimewa