Wednesday, 23 February 2011

Yihaaa.. My New Chapter.. i ♡ him soo mucchhh..





Saya rasalah kan.. bila da ada blog ni.. elokla saya hapdate dari mula sampailah skang kan.. tak best pulak, tetiba je terus langkah je ke depan kan.. hehehe.. ni nak citer macamana saya ni bercinta dengan hubby saya ni kan.. al kisahnya, selepas sy habis grade, sy adela buat part time kat cc.. then kenal la srg mamat ni kan.. memang die ni keja cc gak la..memangla xpandang pompuan tu.. sy pn memang la x heran kan..then, adela adegan yang boleh membuatkan kami ni gado besar.. sampaikan sy menciikkk sangat dengan die! tapi tuela orang tetua kata"jangan benci sangat nanti kang jatuh sayang" ha! memang tepat la sangat tu.. ntah cemana ntah.. lepas saya resign kat cc tu, sy bole kawan balik dengan die kat YM..then terus baik..then kitorang jadi kawan yang sangat baikkkk...then die pun memang da resign dari cc tue.. bila balik keja je memang kitorang akan jumpa la.pastu kan, sampaila pada  1 Mei 2006, barulah kami ni secara rasmi menjadi lebih dari seorang kawan.. thenn.. pada 26 April 2008 tarikh kami di ijabkabulkan..:) huhu.. macam xpercaye la pulakk kan..dari benci sangat tetiba terus menjadi yang tersayang.. yihaaa! bila dikenangkan kembali.. buat gelakk besar je..saya cume la berharap hubungan kami ni akan terus berkekalan hingga ke hujung nyawa...Amin..

5 comments:

luvmum said...

moga berkekalan hingga keakhir hayat...

Farah Shamsudin said...

amin..

Izzlorna said...

smg terus kekal hgga akhirnya..
aminn :)

Farah Shamsudin said...

thanx Lorna..:) Muah Muahh..

QASEHNYA RANIA said...

benci tandanya sayang ;p

Yihaaa.. My New Chapter.. i ♡ him soo mucchhh..





Saya rasalah kan.. bila da ada blog ni.. elokla saya hapdate dari mula sampailah skang kan.. tak best pulak, tetiba je terus langkah je ke depan kan.. hehehe.. ni nak citer macamana saya ni bercinta dengan hubby saya ni kan.. al kisahnya, selepas sy habis grade, sy adela buat part time kat cc.. then kenal la srg mamat ni kan.. memang die ni keja cc gak la..memangla xpandang pompuan tu.. sy pn memang la x heran kan..then, adela adegan yang boleh membuatkan kami ni gado besar.. sampaikan sy menciikkk sangat dengan die! tapi tuela orang tetua kata"jangan benci sangat nanti kang jatuh sayang" ha! memang tepat la sangat tu.. ntah cemana ntah.. lepas saya resign kat cc tu, sy bole kawan balik dengan die kat YM..then terus baik..then kitorang jadi kawan yang sangat baikkkk...then die pun memang da resign dari cc tue.. bila balik keja je memang kitorang akan jumpa la.pastu kan, sampaila pada  1 Mei 2006, barulah kami ni secara rasmi menjadi lebih dari seorang kawan.. thenn.. pada 26 April 2008 tarikh kami di ijabkabulkan..:) huhu.. macam xpercaye la pulakk kan..dari benci sangat tetiba terus menjadi yang tersayang.. yihaaa! bila dikenangkan kembali.. buat gelakk besar je..saya cume la berharap hubungan kami ni akan terus berkekalan hingga ke hujung nyawa...Amin..

5 comments:

luvmum said...

moga berkekalan hingga keakhir hayat...

Farah Shamsudin said...

amin..

Izzlorna said...

smg terus kekal hgga akhirnya..
aminn :)

Farah Shamsudin said...

thanx Lorna..:) Muah Muahh..

QASEHNYA RANIA said...

benci tandanya sayang ;p