Thursday, 24 February 2011

Honeymoonn..

Lepas jerk mendirikan rumahtangga mustla nak ke hanimun kan.Actually banyak tempat g.. tapi hanya satu tempat ni je yang bebetul saya simpan pitcha.. yang lain dalam lappy lama.. oleh kerana lappy tu da ilang, abisla sume pitcha.. sedih sangat.. nak wat camne kan.. x lame jodoh dengan lappy tu. Jadi hanya pitcha ni jerkla yang dapat saya kongsikan..Kali ni pitcha ke Langkawi..sebelum kawin memang dah pernah gi dengan famly..tapi lame dulu kala lar.. bila en hubby ajak ke langkawi, memang heppi sangatla..kena pulak bedua dengan insan yang amat ku sayang..:)kami ke sana dengan kereta je.. maklumla sebelum ke Langkawi tu banyak tempat yang kami singgah.. so, lebih selesa la dengan kereta kan..


sampai je situ, memang just letak barang kat hotel.. xsempat rest..memang terus je kt Cable Car tu.. tengok je pun da gerun.. inikan pulak naik.. huish!! memang gerun sangat.. sampai berpeluh2 la..tapi nampak pemandangan yang cantik je dah dapat mengatasi masalah gerun tue!


ni dah dekat atas jambatan gantung.. memang la takuuttttt sangat! jalan asik nak berkepit je dengan en hubby.. xleh nak jarak jauh langsung.. kebetulan angin pun kuat.. bila angin sikit je, jambatan tu bergoyang.. tapi macam biasela.. bila tengok je pemandangan, sume pn jadik berani.. sikit jerk berani nye pun..yang peliknya en hubby cool jerk!


ni dekat Under Waterworld.. sedangkan dekat KL pun xmasuk.. tapi bila sampai sana, inilah tempat kedua yang kami pegi.. best juge dapat tengok ikan2 tu..rase tenang je hati nie..


sempat lagik berposing..walaupun penat dah terase..


yaw! i love u yayang much much..


owh Nemo! sangat comey ok..duk dekat Nemo tu je da amik masa..


ni dah masuk ari yang kedua..pepagik lagik dah kena bangun.. amik pakej berjalan2 di laut.. kat Dayang Bunting lar nie..


Sepanjang nak ke Dayang Bunting ni, punye la banyak en kera! adessss... menunggu mangsa je! yang peliknya tau pulak die yang dalam beg kitorang memang ade air mineral.. die boleh ngekor plak. memang la takut tu kan. sebelum en kera ni bertindak agresif, hubby suh bagi je kat die.. takut kang lain plak jadik kan..


ni dekat Pasir Basah.. ape lagi mandi lar.. sebelum mandi posing lar dl..lepas mandi, jadikla macam kanak2 riang,main pasir..seronok tau! dah lame xdapat nak buat macam tu. Petang baru kami balik hotel tau. letih betul..


hari berikutnya! dah nak balik dah.. berakhir sudah percutian kali ini.. sangat best! saya memang sukakan PANTAI!! sempatla posing ni.. kami stay dekat Lanai..

5 comments:

TOP-GRAF said...

Beauty blog, congratulations!

Farah Shamsudin said...

thanx yea..:) still learn..

Izzlorna said...

langkawi mmg besttt tuk hldys n sopiiinggg ;p
ehehe...

Farah Shamsudin said...

LOrna: betul tue.. nak g lagi!

QASEHNYA RANIA said...

nway selamat pengantin baru.... ;p

Honeymoonn..

Lepas jerk mendirikan rumahtangga mustla nak ke hanimun kan.Actually banyak tempat g.. tapi hanya satu tempat ni je yang bebetul saya simpan pitcha.. yang lain dalam lappy lama.. oleh kerana lappy tu da ilang, abisla sume pitcha.. sedih sangat.. nak wat camne kan.. x lame jodoh dengan lappy tu. Jadi hanya pitcha ni jerkla yang dapat saya kongsikan..Kali ni pitcha ke Langkawi..sebelum kawin memang dah pernah gi dengan famly..tapi lame dulu kala lar.. bila en hubby ajak ke langkawi, memang heppi sangatla..kena pulak bedua dengan insan yang amat ku sayang..:)kami ke sana dengan kereta je.. maklumla sebelum ke Langkawi tu banyak tempat yang kami singgah.. so, lebih selesa la dengan kereta kan..


sampai je situ, memang just letak barang kat hotel.. xsempat rest..memang terus je kt Cable Car tu.. tengok je pun da gerun.. inikan pulak naik.. huish!! memang gerun sangat.. sampai berpeluh2 la..tapi nampak pemandangan yang cantik je dah dapat mengatasi masalah gerun tue!


ni dah dekat atas jambatan gantung.. memang la takuuttttt sangat! jalan asik nak berkepit je dengan en hubby.. xleh nak jarak jauh langsung.. kebetulan angin pun kuat.. bila angin sikit je, jambatan tu bergoyang.. tapi macam biasela.. bila tengok je pemandangan, sume pn jadik berani.. sikit jerk berani nye pun..yang peliknya en hubby cool jerk!


ni dekat Under Waterworld.. sedangkan dekat KL pun xmasuk.. tapi bila sampai sana, inilah tempat kedua yang kami pegi.. best juge dapat tengok ikan2 tu..rase tenang je hati nie..


sempat lagik berposing..walaupun penat dah terase..


yaw! i love u yayang much much..


owh Nemo! sangat comey ok..duk dekat Nemo tu je da amik masa..


ni dah masuk ari yang kedua..pepagik lagik dah kena bangun.. amik pakej berjalan2 di laut.. kat Dayang Bunting lar nie..


Sepanjang nak ke Dayang Bunting ni, punye la banyak en kera! adessss... menunggu mangsa je! yang peliknya tau pulak die yang dalam beg kitorang memang ade air mineral.. die boleh ngekor plak. memang la takut tu kan. sebelum en kera ni bertindak agresif, hubby suh bagi je kat die.. takut kang lain plak jadik kan..


ni dekat Pasir Basah.. ape lagi mandi lar.. sebelum mandi posing lar dl..lepas mandi, jadikla macam kanak2 riang,main pasir..seronok tau! dah lame xdapat nak buat macam tu. Petang baru kami balik hotel tau. letih betul..


hari berikutnya! dah nak balik dah.. berakhir sudah percutian kali ini.. sangat best! saya memang sukakan PANTAI!! sempatla posing ni.. kami stay dekat Lanai..

5 comments:

TOP-GRAF said...

Beauty blog, congratulations!

Farah Shamsudin said...

thanx yea..:) still learn..

Izzlorna said...

langkawi mmg besttt tuk hldys n sopiiinggg ;p
ehehe...

Farah Shamsudin said...

LOrna: betul tue.. nak g lagi!

QASEHNYA RANIA said...

nway selamat pengantin baru.... ;p